Pris

Så här jobbar vi

Inför varje inspelningsprojekt tar vi ett samtal med vår potentiella kund, och går tillsammans igenom vad som ska göras och hur lång tid detta kan komma att ta. När vi sedan beräknar vårt pris utgår vi från 4500 kr per dag, inklusive moms. "En dag" är normalt omkring 8-10 timmar. Vid kortare projekt eller inspelningar som blir lite utspridda i tid kan vi köra på timtaxa, 700 kr/h inklusive moms.

Mixning beräknas även det på dagspriset 4500 kr ink moms per dag.

Mastering kostar 600 kr ink moms per låt, eller 4500 kr ink moms för ett album (8 låtar eller mer).

För pris på Voiceover, podd-inspelning eller övrig ljudbearbetning skicka ett mail med förfrågan.

Vi gör såhär av tre anledningar

1. Du som kund slipper taxameterkänslan som dödat så många inspelningar. Du vet redan i förväg exakt vad du kommer att få, hur lång tid det kommer att ta, och vad det kommer att kosta.

2. Pengasnack är trist. Därför ser vi till att få det snabbt överstökat så att vi kan fokusera på det som är kul – inspelningen.

3. Vi håller nere inspelningstiden genom att noga gå igenom vad som ska göras i förväg, och föreslå effektiviseringar. Det innebär för dig att du kan få hela inspelningen billigare här än i en studio som håller lägre pris per dag. Ur Helter Skelters synvinkel innebär ett effektivt tidsutnyttjande att vi har roligare och att vi kan ta in fler olika kunder.