Tjänster

Inspelning

Här i vårt inspelningsrum. Men det går även att ordna med portabel utrustning på någon plats ni väljer, t.ex en konsertlokal eller en kyrka.

Mixning

Vi mixar material som spelats in här eller någon annanstans.

Produktion

Studions ägare Henrik Sunbring är utbildad Ljudingenjör vid musikhögskolan i Piteå och har många års erfarenhet av olika studioproduktioner. Vi har även ett brett kontaktnätverk och kan ofta hjälpa er att hitta rätt personer att jobba med.

Mastering

Vi jämnar ut nivå och klangbild mellan olika låtar, lägger in PQ- och ISRC-koder. Om ni har en mix ni är missnöjda med rekommenderar vi en ommixning snarare än att försöka rädda materialet genom mastering. Vi utför mastering för såväl CD och digitalt, som för vinyl. Mastern levereras till er som wave-filer eller som DDP-image. Vi digitaliserar och ljudbearbetar också kassettband och rullband och leverar till er på valfritt medium. Har du något som behöver överföras eller fixas så tveka in att höra av dig så kanske vi kan hjälpa dig.

Voiceover/podd-inspelning

Studions inspelningsrum är byggt flytande och är väl isolerat från omvärlden, här har t.ex. podden Leva Med Epilepsi
och ett gäng program av P2 Kalejdoskop spelats in och mixats.Det går utmärkt att sätta ihop ett eget paket av tjänsterna – som t.ex. gruppen som programmerade musik hemma, kom hit och gjorde sång och trumpålägg, tog hem materialet igen för redigering och övriga pålägg, och sedan kom tillbaka för mixning. Kontakta oss för en offert på just ert uppdrag!